Fotogalleri

 

Coolaste Nästansjö-bon under WWW-helgen
 
Frågan är om inte det var Jenny Ingman...Från torsdag till lördag satt hon på en isstolpe i centrum av Vilhelmina för att, tillsammans med sex andra, tävla om 25 000 kronor. När vår utsände reporter (tack Egon ;) pratade med henne under fredagen sa hon att det gick bara bra uppe på stolpen. Natten hade varit lite jobbig men hon planerade att sitta kvar till lördag klockan 14:00 när tävlingen var över. På frågan varför hon valt att delta i tävlingen svarade hon att hon tog chansen när hon fick den. Hon såg det som en prövning för henne själv och så var det ju förstås en liten bonus om hon skulle vinna lite pengar.
 
På lördagen när det var mindre än två timmar kvar till tävlingen skulle avblåsas gick vi förbi Jenny igen. Visst hade hon frusit lite under de här två dygnen men inte alls så farligt.
 
Vi på hemsidan säger Grattis till Jenny för hennes prestation!
 
 
 
Strauka-cup
 

På WWW-söndagen hittade vi några by-bor i ishallen. Vilhelminas damlag spelade cup mot några andra inlandslag. Viola, Helena och Viktoria kämpade bra i Vilhelminas lag! Viktor hade för dagen hamnat i linjedomarens kläder. Elina och Sara spelar också i laget men var inte med i cupen.

 

 

Notera:

Söker du foton som funnits här? 

Eller är det ditt första besök i fotogalleriet och du kanske vill se mer?

Ta en titt i FOTOALBUMET med arkiverade foton.