Fotogalleri

 

Invigning av Nästansjö Allehanda
 
 
Lördagen 1 december var det invigning på Nästansjö Allehanda. Mycket folk kom det från när och fjärran. Kl 12.00 höll Gunnar Hörnlund ett tal och sedan invigde han Nästansjö Allehanda med att klippa av guldbandet.

Under några timmar fick man provsmaka olika produkter, tomtemor bjöd på glögg och pepparkaka/saffransbulle, lyssna på dragspelsmusik, köpa lokala produkter av olika slag bl.a granar som Eivor och Göran Forsberg har skänkt till Nästansjö Allehanda och förstås handla av flera extraerbjudanden.

 
Barnen hade sin egen hörna där dom fick rita och skriva önskelista till tomten för tro det eller ej så kom helt plötsligt tomten in på affären till allas (stora som små) förtjusning. Han var nog nyfiken på invigningen förstås... Tur för barnen som hade skrivit sina önskelistor för då kunde han ju passa på att ta med sig dom.  
 
Vi vill önska Maria och Ingemar lycka till med sin affär. Hoppas nu att ni får många kunder så att vi får behålla vår fina affär.
 
Gunnar Hörnlund inviger affären. 
 
Maria och Ingemar lyckönskas av Vilhelmina kommun med vacker blomma
 
En liten minimarknad där Svannäs Ost (Annelie Edlund) och Brittas bröd (Britta Danielsson) sålde olika ostprodukter, hembakt mjukbröd, rökt kött och älgkorv
 
Tomtemor bjöd på glögg och pepparkaka/safransbulle
 
Ingemar bjöd på olika smakprover
 
Barnens egen hörna
 
Tomten kom på besök
 
Vår egen speleman Kjelle Mikaelsson
 
Ljugarbänken var också på plats...
 
Maria Kristoffersson besökte också invigningen i vacker klädsel.
 
 

Text och bilder: Laila J.